Κάντε αναζήτηση στο Minute Tips


Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Μαγειρική Σόδα για τα Λιπαρά Μαλλιά και τα Κατάλοιπα των Σαμπουάν

Αναμίξτε μισό φλυτζάνι μαγειρική σόδα με 3 φλυτζάνια πολύ ζεστό νερό και τρίξτε το διάλυμα στα μαλλιά και την επιδερμίδα του κεφαλιού. Θα αφαιρέσει όλα τα κατάλοιπα από σαμπουάν, ζελέ, λακ κλπ. Ξεβγάλτε καλά και τα μαλλιά θα γίνουν αστραφτερά και χωρίς κατάλοιπα. Είναι ένας τρόπος που μειώνει σημαντικά και την λιπαρότητα, γι' αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο, αν έχετε ξηρά μαλλιά.1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ θερμά το site για τις συμβουλές των μαλλιών όσων αφορά τη σόδα και τη χρήση του TALK. Τα δοκίμασα και τα δύο και είδα φοβερά αποτελέσματα. Έχω ξοδέψει αρκετά χρήματα σε θεραπείες για αποκατάσταση μετά απο τριχόπτωση αυξημένη που είχα, και τώρα τα μαλλιά μου αναζωογονήθηκαν.Είχα φοβερό θέμα λιπαρότητος, μετά την πρώτη μέρα τα μαλλιά έδειχναν κολλημένα και άτονα. Μετά τη σόδα και το ταλκ είδα φοβερό αποτέλεσμα και ελπίζω να διατηρηθεί! Επόμενο βήμα είναι να δοκιμάσω και τη μπύρα στα μαλλιά.
Να είστε καλά !!

Andriana

Πρόσφατες Αναρτήσεις

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Όροι Χρησης


Οι συνταγές και οι συμβουλές, που θα βρείτε στο site μας, είναι αποτέλεσμα προσωπικής εμπειρίας, έρευνας και δοκιμής. Πολλές πληροφορίες προέρχονται από ψάξιμο και συγκέντρωση στοιχείων από την Ελληνική παράδοση όπως μεταφέρονται από στόμα σε στόμα, από μητέρα σε κόρη κ.ο.κ. Τις περισσότερες συνταγές, τις έχουμε ήδη δοκιμάσει. Κρίναμε καλό, μέσω αυτού του site, να διαδώσουμε αυτή την γνώση και να μεταφέρουμε την εμπειρία μας. Επίσης, έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες να μεταφέρονται σωστά, εν τούτοις δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο λάθους, παρά το γεγονός, ότι προσπαθούμε να το μηδενίσουμε.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, οι πληροφορίες στο site μας παρέχονται δωρεάν, ως έχουν, μέσα στα πλαίσια της ελεύθερης διακίνησης ιδεών μέσω του Ίντερνετ, χωρίς δηλαδή κάποια εγγύηση, άμεση ή έμεση ως προς το αποτέλεσμα. Οι επισκέπτες, συνίσταται και οφείλουν, να δοκιμάζουν τις συνταγές πριν την εφαρμογή.

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP