Κάντε αναζήτηση στο Minute Tips


Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Μαγειρική Σόδα για τα Λιπαρά Μαλλιά και τα Κατάλοιπα των Σαμπουάν

Αναμίξτε μισό φλυτζάνι μαγειρική σόδα με 3 φλυτζάνια πολύ ζεστό νερό και τρίξτε το διάλυμα στα μαλλιά και την επιδερμίδα του κεφαλιού. Θα αφαιρέσει όλα τα κατάλοιπα από σαμπουάν, ζελέ, λακ κλπ. Ξεβγάλτε καλά και τα μαλλιά θα γίνουν αστραφτερά και χωρίς κατάλοιπα. Είναι ένας τρόπος που μειώνει σημαντικά και την λιπαρότητα, γι' αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο, αν έχετε ξηρά μαλλιά.1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ θερμά το site για τις συμβουλές των μαλλιών όσων αφορά τη σόδα και τη χρήση του TALK. Τα δοκίμασα και τα δύο και είδα φοβερά αποτελέσματα. Έχω ξοδέψει αρκετά χρήματα σε θεραπείες για αποκατάσταση μετά απο τριχόπτωση αυξημένη που είχα, και τώρα τα μαλλιά μου αναζωογονήθηκαν.Είχα φοβερό θέμα λιπαρότητος, μετά την πρώτη μέρα τα μαλλιά έδειχναν κολλημένα και άτονα. Μετά τη σόδα και το ταλκ είδα φοβερό αποτέλεσμα και ελπίζω να διατηρηθεί! Επόμενο βήμα είναι να δοκιμάσω και τη μπύρα στα μαλλιά.
Να είστε καλά !!

Andriana

Πρόσφατα

Recent Posts Widget

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Όροι Χρησης


Οι συνταγές και οι συμβουλές εδώ, έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν αποσκοπούν σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν την οποιαδήποτε ιατρική αγωγή, γι' αυτό πριν χρησιμοποιήσετε περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Όλες οι πληροφορίες στο site μας παρέχονται δωρεάν, ως έχουν, μέσα στα πλαίσια της ελεύθερης διακίνησης ιδεών μέσω του Ίντερνετ, χωρίς δηλαδή κάποια εγγύηση, άμεση ή έμεση ως προς το αποτέλεσμα. Οι επισκέπτες, συνίσταται και οφείλουν, να δοκιμάζουν τις συνταγές πριν την εφαρμογή. Διαβάστε εδώ: Όροι Χρήσης - Disclaimer

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP