24.3.09

Τι μπορώ να κάνω με τα γλειφιτζούρια, που περίσεψαν;

Γυρίστε τα ανάποδα και χρησιμοποιήστε τα σαν κουταλάκι, για να γλυκάνετε τον καφέ, το τσάϊ ή το γάλα σας.  Το γλειφιτζούρι, θα λυώσει αργά μέσα στο ζεστό ρόφημα και θα του δώσει επι πλέον και μια ιδιαίτερη γεύση, λόγω του ότι η καραμέλα έχει βράσει.  Μην σας ανησυχεί, αν έχει άρωμα π.χ. φράουλας, είναι τόσο λεπτό, που ούτε καν θα γίνει αντιληπτό μέσα στο ζεστό ρόφημα.  Να μην ξεχνάμε ότι όλο και περισσότεροι επιλέγουν καφέ φίλτρου ή τσάϊ με διάφορες γεύσεις.

FOLLOW US

Πρόσφατα

Recent Posts Widget