Κάντε αναζήτηση στο Minute Tips


Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Πως να καθαρίσω τα έντερα για την μαγειρίτσα;

Το καθάρισμα των εντέρων για την μαγειρίτσα ήταν πάντα το πιο μπελαλίδικο μέρος της συνταγής. Δείτε παρακάτω, 3 τρόπους, για να διαλέξετε αυτόν, που εμπιστεύεστε περισσότερο:
  1. Ο παραδοσιακός τρόπος προβλέπει, κατ' αρχήν, καλό πλύσιμο εξωτερικά, κάτω από τρεχούμενο νερό. Στην συνέχεια, γεμίζουμε το έντερο με νερό και σπρώχνουμε πιέζοντας το έντερο με το χέρι, να βγει το νερό, παρασύροντας μαζί του τυχόν ακαθαρσίες. Αυτό πρέπει να επαναληφθεί 2-3 φορές, για να είμαστε σίγουροι ότι το έντερο καθάρισε καλά. Βάζουμε το έντερο σ' ένα τάπερ με ξύδι, μέχρι την ώρα, που θα το χρειαστούμε.
  2. Μετά το εξωτερικό πλύσιμο, γυρίζουμε το έντερο ανάποδα, το μέσα έξω για να το πλύνουμε κι αυτό. Χρησιμοποιούμε ένα ξυλάκι (όπως τα κινέζικα τσοπ-στικς) και σπρώχνοντας σιγά-σιγά, το γυρίζουμε (ναι, είναι μανίκι).
  3. Ένας τρόπος, που έμαθα τελευταία, νομίζω ότι κάνει πολύ εύκολο το καθάρισμα του εντέρου. Το πλένουμε εξωτερικά και μετά το κόβουμε με ένα ψαλίδι, κατά μήκος. Το εσωτερικό του εντέρου είναι τώρα στην διάθεσή μας, για σχολαστικό πλύσιμο. Το ξύδι ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόσφατες Αναρτήσεις

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Όροι Χρησης


Οι συνταγές και οι συμβουλές εδώ, έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν αποσκοπούν σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν την οποιαδήποτε ιατρική αγωγή, γι' αυτό πριν χρησιμοποιήσετε περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Όλες οι πληροφορίες στο site μας παρέχονται δωρεάν, ως έχουν, μέσα στα πλαίσια της ελεύθερης διακίνησης ιδεών μέσω του Ίντερνετ, χωρίς δηλαδή κάποια εγγύηση, άμεση ή έμεση ως προς το αποτέλεσμα. Οι επισκέπτες, συνίσταται και οφείλουν, να δοκιμάζουν τις συνταγές πριν την εφαρμογή. Διαβάστε εδώ: Όροι Χρήσης - Disclaimer

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP