Κάντε αναζήτηση στο Minute Tips


Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Πως να καθαρίσω τις κατσαρόλες, που μαύρισαν

Αν κάηκε το φαγητό και ο πάτος της κατσαρόλας μαύρισε, καθαρίστε τον σχεδόν χωρίς τρίψιμο με την δύναμη του ξυδιού. Αφήστε την κατσαρόλα να μουλιάσει στο νερό. Ξύστε με μια ξύλινη σπάτουλα τον πάτο, να φύγουν οι πολλές τροφές, που δεν έχουν κολλήσει πάρα πολύ. Βάλτε ξύδι μέσα στην κατσαρόλα, τόσο όσο να καλύπτει το καμένο. Αφήστε το την νύχτα και το πρωί ξύστε πάλι με την ξύλινη σπάτουλα. Τα καμένα κομμάτια θα ξεκολλήσουν πολύ εύκολα. Μπορείτε να σαπουνίσετε την καινούρια σας κατσαρόλα. Έχω σώσει με αυτό τον τρόπο, πολλά κατσαρολικά, που πήγαιναν για πέταμα, από καμένο γάλα ή φαγητό, που ξεχάστηκε όλη νύχτα (!).

2 σχόλια:

ARGYRHS είπε...

εγώ για να καθαρίσω τις κατσαρόλες που κολλάει το φαγητό και μετά είναι για πέταμα ...... βάζω μέσα σκόνη πλυντηρίου αρκετή..... και νερό λίγο πιο κάτω από την μέση. βάζω την κατσαρόλα στην φωτιά και αφήνω να βράσει.....αν χρειαστεί το επαναλαμβάνω και η κατσαρόλα εχει γίνει καινούρια!!!!!

Sophia είπε...

Σκόνη πλυντηρίου; Σαν καινούρια; Θα το δοκιμάσω! Όπως είναι φανερό, πάλι κάτι έκαψα :)

Πρόσφατα

Recent Posts Widget

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Όροι Χρησης


Οι συνταγές και οι συμβουλές εδώ, έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν αποσκοπούν σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν την οποιαδήποτε ιατρική αγωγή, γι' αυτό πριν χρησιμοποιήσετε περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Όλες οι πληροφορίες στο site μας παρέχονται δωρεάν, ως έχουν, μέσα στα πλαίσια της ελεύθερης διακίνησης ιδεών μέσω του Ίντερνετ, χωρίς δηλαδή κάποια εγγύηση, άμεση ή έμεση ως προς το αποτέλεσμα. Οι επισκέπτες, συνίσταται και οφείλουν, να δοκιμάζουν τις συνταγές πριν την εφαρμογή. Διαβάστε εδώ: Όροι Χρήσης - Disclaimer

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP